Доставка и Плащане

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

При избор на начин на доставка, клиентът може да прецени кой е най-удобния метод на доставка съответно да избере и сумата за куриерската услуга, която ще бъде начислена при финализиране на поръчката.
Куриерски фирми с които работи сайта са: Еконт, Спиди и Рапидо.


СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки, направени до 16.30 часа , се обработват и изпращат на деня. 
Поръчките, направени след 15 часа в петък, се обработват и изпращат в понеделник. 
Доставките за Страната се изпълняват в срок от 24 до 48 часа от куриери на фирми Спиди, Еконт и Рапидо всеки ден без неделя.
След направена поръчка следете редовно e-mail адреса си. При успешна поръчка ще получите потвърдителен e-mail със съдържанието на заявката си и адресът, на който ще бъде изпратена. При предаване на поръчката на куриер отново ще бъдете уведомени чрез e-mail съобщение.
В случай на междувременно изчерпана наличност към момента на приключване на поръчката, ние ще се свържем с Вас по телефон или емайл.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
1. Наложен Платеж - Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката в брой.

2. Банков превод - Сумата се заплаща с банков превод по сметка на фирмата. Срокът на доставката започва да тече след получаване на превода.
При валутни преводи всички разходи по преводът са за сметка на подателят.

3. Кредитна или Дебитна карти - Сумата се заплаща на куриера при получаване на доставката на постерминал с дебитна или кредитна карта Мастеркард , Маестро , Виза , Виза електрон. Временно спрян