Нови модели влакчета от серията TRACKMASTER Motorized

6 януари 2018
Нови модели влакчета от серията TRACKMASTER Motorized

TRACKMASTER Motorized е серия с поименни влакчета, която предлага в по-голям размер локомотиви и игрални комплекти с тяхно участие. Моторизирани на батерии играчките създават голям интерес по време на игра. Голямо разнообразие и много нови модели любими имена на герои ще можете да поръчате онлайн от нашия специализиран детски магазин vlakcheto-thomas.com

Нов герой от серията Trackmaster Push Along: SONNY (Сони)

СОНИ двигател с номер 1842 Построен : около 1874г Сони е двигател с голям резервоар, който първоначално е бил собственост на Баз и Бърни , но по-късно се е присъединил към Северозападната железопътна линия .

прочети още
Thomas Selebration е нова серия Лъскави локомотиви

Блестящи метални локомотиви по повод честването на 75-та годишнина

прочети още
ЛЕКСИ "Невидимия" двигател, Lexi The Invisible

ЛЕКСИ е нетърпелив и емоционален двигател. Гордее се, че е експериментална и е винаги „кабинката отпред“ - въпреки че е убедена, че това я прави неполезен двигател.

прочети още
Fisher Price създава нова серия Влакчета от Trackmaster Push Along

2019 Fisher Price създава нова серия Push Along Влакчета, които са съвместими с игралните комплект и ширината на релсите на Trackmaster . Push Along са с размери 7-8 см, немоторизирани

прочети още
Нови модели на влакчетата от серията MINIS

С над 80 на брой за събиране мини влакчета, Thomas & Friends MINIS от Fisher-Price напълно преосмислят остров Содор с невиждани до сега теми. От “Spooky monsters" и бързи “Racers”, до супер-тематични “Heroes”и праисторически “ Dino” двигатели, тази колекция от двигатели показва Thomas & Friends по съвсем нов начин!

прочети още
Създаване на нов спициализиран он-лайн детски магазин Влакчето Томас и неговите Приятели.

Добре дошли в спициализирания он-лайн детски магазин с Влакчето Томас и неговите Приятели.

прочети още