FUNKO POP

FUNKO POP

Funko е компания, която съществува от доста време, а техният Funko POP! фигурките станаха много популярни през последните години. Но какво е Funko и откъде са дошли? В тази статия ще разгледаме историята на Funko и ще разберем как тя се превърна в една от най-популярните компании за играчки в света.
 
Историята на Funko
Funko е основана през 1998 г. от Майк Бекер, който преди това е работил върху Funko Fun Time Machine. Funko е компания, която произвежда колекционерски фигурки, известни като Funkos (или Funkz). Funko POP! фигурките са направени от винил и имат уникален дизайн, който ги отличава от другите Funkos. Оттогава Funko разшири линията си, за да включва и голямо разнообразие от други фигури.
 
Първите продукти на Funko бяха бобчета, които станаха популярни поради способността на компанията да създава добре подробни и точни подобия на спортисти, знаменитости и други икони на поп културата. Funko POP! фигурките бяха представени през 2010 г. и оттогава се превърнаха в една от най-популярните продуктови линии на компанията. Funko продължава да расте в популярност и днес произвежда широка гама от продукти, включително екшън фигурки, плюшени играчки и дрехи. Успехът на Funko може да се дължи на способността му да произвежда висококачествени продукти, които се харесват на феновете от всички възрасти.
марки
Подреди по