Забавна играчка-прожектор Thomas & Friends My First Get Up & Glow Thomas Night Light, FFX55

  • Марка: Fisher Price
  • Кат. номер: 15-FFX55

Модел FFX55 Night Light Thomas and Friends. Подходящо за деца над 3год.
С два режима на работа и една играчка влакчето Томас. Функции - музика, звуци, фрази и светлинна проекция, които са идеални за игра или за приспиване.
Независимо дали е време да се каже добро утро или лека нощ, децата могат да прекарат много време с техния приятел Томас. С участието на очарователен Rolling Thomas в Tidmouth депо, тази играчка произвежда музика, звуци, фрази и проекция на светлината,
С Day to Night проекторът позволява на децата да преживяват един ден в живота на Томас. Използвайте превключвателя в горната част на играчката, за да изберете режима на работа Ден или Нощ, след което движете напред или назад "Томас", за да активирате песните, фразите, звуковите ефекти и светлинните проекции, които съответстват на настройката.

*Режим Ден: птиците чуруликат и Томас запява Добро утро на остров Содор.
*Режим Нощ: децата ще чуят успокояващите звуци на щурците и лека нощ за приспиване. *Цветовете на вградения проектор също съвпадат с времето на деня, като леко синьо и лилаво за лягане, а слънчево бяло и жълто за игра.
*Покривът на депото има отвори от звезди, фигури и дори лицето на Томас, така че малките деца ще видят цяла очарователна сцена, прожектирана на близка стена или таван.

Когато е време за лягане, Томас може да "спи" в Депото на Тидмут, поставен на скрин или нощно шкафче близо до детето ви и да продължи да осигурява релаксиращи звуци и светлини.
Когато е ден проектор позволява на децата да кажат добро утро на Томас, да играят цял ​​ден с него и като се уморят да кажат "лека нощ" на Томас.
Включва
* Прожектор нощна лампа и влакче Томас
* 2 режима на работа: Ден и Нощ
* Плъзнете Томас навътре или навън от играчката, за да активирате прожекция на светлина, звуци, фрази и музика
* Всеки режим има специфични светлини, музика, звуци и фрази, съответстващи на избрания режим (ден или нощ)
* Вградената светлина ще проектира форми и изображения, които се намират на покрива на депото

68,95 лв. 58,99 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 58,99 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка

Доставка със Спиди куриер до офис или адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!