Камионче ЛОРИ Thomas & Friends Lorry от серията Take-n-Play на Fisher Price

  • Марка: Fisher Price
  • Кат. номер: A0290-13

Lorry Take-n-Play Thomas and Friends. Подходящо за деца над 3год.
(Предлага се  без опаковка)

Камионите са базирани на модела камиони Foden OG, които някога са били обичайна гледка около железопътните гари.
Камиони 1, 2 и 3:
Тъй като всички камиони са построени по едно и също време, те се смятат за „братя“. Въпреки това, за двигателите те са просто „ужасни камиони“. Създадени специално за строителната компания Sodor, камионите имат лошо отношение към двигателите и заплашват да отнемат работата им. Груби и агресивни, те скоро се сблъскват с авантюрата си за голямо забавление на двигателите на сър Топъм Хат.
 
Знаете ли , че.....
"Когато един ден Пърси закъсня, Кранки предложи камион да свърши работата му. Верен на думата си, три червени, невероятно груби камиона пристигнаха на следващия ден. Камион 2 нарече Пърси буца димящо старо желязо, докато Камион 1 го нарече „малко зелено таласъмче на колела“, каза му, че ще бъде бракуван и също така обиди Томас и Джеймс.
 
В кариерата Тоби се натъкна на Камион 2; той каза на Тоби, че мястото му е в музей и да се „поразкара“, като каза, че Тоби не е полезен. Тоби се опита да си намери работа в мелницата, но Камион 3 вече беше там. Той каза, че трите камиона вършели работата на "бавните" двигатели, а бригадирът каза, че времената се менят.
 
Разбира се, и тримата имаха проблеми. Камион 2 падна от планински склон (пред Тоби; Пърси иронично повтори репликата „димящо старо желязо“ към него), Камион 3 се повреди, след като беше претоварен с брашно (което накара Тоби да повдигне обидата за полезността) и беше отведен до доковете от Бъч и Камион 1 се обърна в морето. По-късно Томас видял трите камиона и поради въздействието на щетите им, ги нарекъл „Разбит“ (Камион 2), „Счупен“ (Камион 3) и „Потънал“ (Камион 1). След това камионите бяха изпратени и въпреки че Камион 2 обяви, че ще се върнат, те никога не го направиха.
 
Камионите се държаха арогантно, подло и грубо с двигателите. Те вярваха, че железопътната линия е по-ниска от пътищата и също обичаха да дразнят двигателите за външния им вид. Те също бяха много небрежни и това доведе до позора им..."

С Thomas & Friends™ Adventures Вашето дете и Томас могат да отидат навсякъде, в тяхното въображението!

Характеристики:
*Включва метален камион Лори (Lorry).
*Магнитни съединители за закрепване към други двигатели,
*Работи на жп писти Thomas & Friends™ Take-n-Play
*Подпомага развитието на моторните умения и вдъхновява творчеството и въображението на всяко дете.
21,95 лв. 15,99 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 15,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Серия:
Take-n-Play
Герои:
Лори - Horrid Lorry
Възраст:
3+ години
Доставка

Доставка със Спиди куриер до офис или адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!