Влакче ДАШ Thomas & Friends Dash от серията Take-n-Play на Fisher Price

  • Марка: Fisher Price
  • Кат. номер: А0290-50

Dash Take-n-Play Thomas and Friends.
(Предлага се  без опаковка)

Баш и Даш са палави близнаци, които винаги си довършват изреченията. Изпратени са на Мъгливия остров, защото са били палави на континента , но сега винаги се опитват да дадат всичко от себе си за Дебелия контролер.... 
Баш изглежда по-плахият и миролюбив от близнаците, докато Даш е по-общителен и подкрепящ.
Знаете ли, че:...
Bash и Dash са шантави, палави близнаци Logging Loco, които се познават толкова добре, че често могат да довършат изреченията на другите. Те почти никога не спорят и не са съгласни един с друг, за разлика от повечето други близнаци в сериала. Живеейки в среда без подходящи правила, авторитет или общество, Баш, Даш и Фердинанд живееха за забавление, участваха в глупави игри в хаотичния лагер за дърводобив и гъстите гори Джоби на остров Мисти. Често лесно се разсейваха, бяха безразсъдни и вършиха много малко работа, а когато наистина работиха, беше по особено глупав, шантав или съмнителен начин.
 
Въпреки това, след като Томас се озова на Мъгливия остров, по-късно успявайки да се върне в Содор, близнаците бяха посрещнати в железницата от Дебелия контролер. Перспективата на Logging Locos сега се е променила и всички те се опитват да бъдат наистина полезни машини.
 
Вместо да се стремят само да се лутат, сега те искат да помогнат на двигателите Sodor и да научат за правилния начин на правене на нещата, ценностите на доброто поведение и създаването на нови приятелства с другите. Въпреки че понякога Баш, Даш и Фердинанд може да бъдат объркани от концепции, които не са им познати, поради това, че са живяли известно време в изолация на Мъгливия остров, те се опитват да асимилират нови перспективи, да участват и да укрепят приятелствата си с двигателите Sodor и тяхната репутация да бъде наистина забавно.
 
Характеристики:
*Включва метален локомотив Баш.
*Магнитни конектори за закрепване към други двигатели,
*Подпомага развитието на моторните умения и вдъхновява творчеството и въображението на всяко дете.
23,95 лв. 16,99 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Серия:
Take-n-Play
Герои:
Даш - Dash
Възраст:
3+ години
Доставка

Доставка със Спиди куриер до офис или адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!