Влакче Дизел10 Thomas & Friends Diesel10 от серията Take-n-Play на Fisher Price

  • Марка: Fisher Price
  • Кат. номер: A0290-12

Diesel10 Take-n-Play Thomas and Friends. Подходящо за деца над 3год.
(Предлага се  без опаковка)
  Дизел 10 е майстор на белите в Содор. Опитва се да надхитри Steamies, но често причинява забавяне и объркване. Когато Дизел е наоколо... ще има и проблеми! С Thomas & Friends™ Take-n-Play Вашето дете и Томас могат да отидат навсякъде, в тяхното въображението!

Знаете ли, че:
Diesel 10 е зъл, злодей, манипулативен, пакостлив и ненаситен дизелов двигател, който основно се държи като тираничен бос, подобен на фигура на Splatter и Dodge. Той абсолютно презира парните двигатели, би ги нарекъл с подигравателни имена като „Пуфбол“, „Чайник“ и „Тенекиен чайник“ и не е по-горе да направи нещо, за да се отърве от тях, ако е възможно. Той е най-силният (но не съвсем най-големият) дизел на Содор, силата му се налага от леко неработещия му нокът, Пинчи. Той може да използва това умело и дори може да го използва, за да направи скулптура. Пинчи обаче изглежда има собствен ум, тъй като е доказано, че от време на време "удря" Дизел 10 в лицето, което той ненавижда. Всички двигатели, парни и дизелови, се страхуват или го уважават.
Diesel 10 веднъж посети остров Содор преди много време и създаде проблеми на парните машини, докато беше там. По време на посещението си той намери Лейди, двигателят, отговорен за поддържането на Содор жив, и я преследва, карайки я да катастрофира. След инцидента Бърнет Стоун, скрива Лейди в работилницата си и се опитва да я възстанови, но не успява да я върне..

Няколко години по-късно Дизел 10 се завърна в Содор, докато сър Топъм Хат беше на почивка, възнамерявайки да унищожи Лейди завинаги. Той беше видян за първи път от Томас и Гордън, когато препускаше покрай тях на гара Килабан и доведе двете си кученца, Сплатър и Додж, до железопътната линия, които присъстваха, когато той правеше интриги. Той причини няколко проблема на парните двигатели, като изхвърляне на прах за кихане около навесите на Tidmouth и по-късно унищожаване на скелето, което беше поставено до навеса.[1]
 
Когато г-н Кондуктор пътува през Содор, за да намери вятърната мелница, Дизел 10 го намира и го задържа над Голямата мечка, възнамерявайки да го пусне. Въпреки това, г-н Кондуктор успя да избяга, като сряза един от хидравличните маркучи на нокътя си с чифт резачки за тел, което го накара да хвърли г-н Кондуктор през острова и до вятърната мелница, за да го разгневи. Diesel 10 по-късно присъстваше в завода за въглища, където беше покрит с въглища, когато преподаваше на Splatter и Dodge „Как да спрем да бъдем глупави“. След като Джуниър полетя във въздуха, след като яхна платната на вятърната мелница, той се приземи върху кабината на Дизел 10, който препусна през острова и стигна до двора на топилната фабрика, където се опита да бутне Джеймс и Джуниър в топилния котел. За щастие, Джуниър и Джеймс успяват да избягат, като използват последния златен прах на първия.

Характеристики: 
*Включва метален локомотив Diesel 10.
*Предлага магнитни съединители за закрепване към други двигатели.
*Работи на жп писти Thomas & Friends™ Take-n-Play.
*Подпомага развитието на моторните умения и вдъхновява творчеството и въображението на всяко дете.

24,95 лв. 16,99 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики
Доставка
Характеристики
Серия:
Take-n-Play
Герои:
Дизел 10 - Diesel 10
Възраст:
3+ години
Доставка

Доставка със Спиди куриер до офис или адрес.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!